Maska iz konoplje – Temno siva

Maska iz konoplje – Temno siva

Original price was: 12,00 €.Current price is: 9,00 €.

Dvoslojna maska iz 100% konopljinega blaga je veliko bolj udobna kot navadna sintetične ali bombažne maske. Zaradi večje zračnosti se maska ne prime obraza in je z njo tudi laže dihati.

Izberi svojo velikost:
S – Otroška
M – Odrasla majhna
L – Odrasla velika

Clear
Šifra: D04LG-2 Kategorija:
000

Dodatne informacije

Velikost:

S, M, L

Kompozicija:

100% konopljino blago v dveh slojih, 100% bombažne vrvica

Teža:

300 GSM konopljino blago

Opis:

Izdelava konopljinih mask je iniciativa majhne vasice iz Himalaje, da bi pomagali pri preprečitviji širitve Covid-19 virusa. Maske so sedaj še posebaj pomembne in jih bomo uporabljali še leta, če ne drugje pa na potovanjih.

Za svojo in varnost drugih smo zadolženi sami. Na nas je, da virusu preprečimo širitev.
Z uporabo konopljinih mask se ne zavarujem samo pred virusom, ampak tudi pred kemično pridelanimi in obdelanimi maskami.

Varnosti standard naših mask ni tako visok kot pri N95 medicinskih maskah, ki kvalificirajo kot osebna varnostna oprema, ampak to ni edina zaščita, ki jo potrebujemo. Ljudje večinoma pozabljajo, da moramo zaščititi tudi svoj obraz na katerem masko nosimo.
Vse medicinske lastnosti konopljinega blaga naredijo konopljine maske bolj varne od klasičnih bombažnih ali sintetičnih mask.

Vzdrževanje:

Masko namočimo v vodo z malo detergenta za 30 minut ali več in jo nato speremo pod tekočo vodo. V kolikor želite dodatno dezinfekcijo, masko namočite v vreli vodi, nato ponovite zgornji proces.

Roke si razkužite vsakič pred in po uporabi maske.

Želiš vedeti več?